söndag 7 april 2013

2014-04-07 Så här kunde det vara om.... Wonderful Woodstock Womens Wagon Wappa wappa

Med anledning av ett inlägg jag så i morse av Mimma.... Kanske det här är nåt för henne då det här är ett fiktivt scenario det. Detta skulle kunna hända-----

Musiken lite Janis Joplin och långa solon med gitarr så att till och med jag skulle lira hennes nya musik. För nu är det nog väldigt olika smak. Så man kan ta min Ipod rakt av bara o slänga i.
Woodstock 1969 säger jag... Canned heat..... Jimi Hendrix.. Joe Cocker .. Johnny Winter nää nu blir jag avis... Jag vill va hippie men kalufsen är historia den.......
Bilen tjaa en Folka buss med camping höjt tak och buggliga kromade kapslar ( det finns målade kapslar så det här är lyxmodellen på kapslar de är ju nice det ) topphastighet i nerförsbacke när man är pissnödig och har vatten i knäet  ( lite piss i huvvet med för den är vinglig i höga farter... Typ 100 ) och kan trycka ner pedalen... Cirka 100 är toppfarten då som jag nämnde med tur. Väghållning som en kamel på rullskidor nerför Brusta backan i medvind ... Hmmm jaa vi kan inte nämna det alls i sammanhanget. Ljudnivån i bilen är lite hög väggarna av en plåt utan isolering och nån krocktest går inte att ha för den är lika bra som en sardinburk om man skulle testa det.
Årsmodellen är cirka.. 1970 plus minus två år på bilen. Ingen värme nästan, den är ju luftkyld så. Växel lådan är en manuell fyr växlad låda placerad där bak med länkage som kan vara lite... Tjaa spaken är framme där o växel lådan bak så en lite rickel / rackel är det. Lite svår att få i trean och billig är den i inköp, men inte billig i drift tar soppa som en V-8. Den ryker som en gammal diesel eller ånglok och har hål i ljud dämparen kan lukta lite avgaser inne... Pannkaks motorn som finns i är en som endast en entusiast kan älska och kolla oljan så måste man vara beredd att saneras för smutsfaktorn är hög den. ( 1600 kubikare lika stor motor som i lilla ärtan då...)
Men till plus sidan det finns säng och toa ( Toan ) är en slags box på golvet och det är en gardins tång med draperi man drag för när man skall böka ur sej... Lukten jaa den får man "ta" den det är ju peace and love.
En gas spis finns så man kan koka nåt........... Och och... Ett kollektiv boende är Hippie liv det så lite "där" är det hippiestil redan där uppe i skolans internat..
Och här står Bagge bussen vid ett träsk mellan Sveg och Bollnäs :) När det är favoriten av ytflyktsmål.. ( Analysera inte detta med Store bror som har en pannkaka till motor i buggyn och älska r Åre... Tänker på favvo platserna Bollnäs - Sveg )

He he he.....Så här kunde det vara.......


  Peace and love*






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar